Хотел Нар

Во склоп на хотелот има и ресторант кој располага со капацитет од 250 гости каде што може да ги прославите сите ваши семејни или бизнис прослави, венчавки, свадби, матурски прослави,коктели и така натаму

 

Ние и нашиот персонал умееме да организираме веселба која ке се памети и која ке биде проследена со многу незаборавни моменти.
Препуштете се на уживањето во веселбата, потпомогната од нашите кулинари и опслужени од нашиот персонал, кој ќе ви помогне околу изборот низ менијата, со цел да го одберете најдоброто за вас.