Хотел Сириус Спа и Велнес-Струмица

Опкружен со природна убавина, хотелот нуди пријатен престој, одмор, забава и рекреација преку целата година.

 

Хотел Сириус Спа и Велнес-Струмица е лоциран во Југоисточниот регион на Република Македонија, во мирна и тивка средина, на само 1,5 км од центарот на градот, 160 км од главниот град Скопје, 30 км од макодонско-грчката граница и 20 км од македонско-бугарската граница.