Хотел Романтик

Хотел Романтик, синонимот за беспрекорна услуга во хотелско сместување и угостителство ја продолжува својата приказна во Стар Дојран, туристичкиот бисер во Јужна Македонија.

 

Read more...

Хотел Нар

Во склоп на хотелот има и ресторант кој располага со капацитет од 250 гости каде што може да ги прославите сите ваши семејни или бизнис прослави, венчавки, свадби, матурски прослави,коктели и така натаму

 

Read more...

Хотел Сириус Спа и Велнес-Струмица

Опкружен со природна убавина, хотелот нуди пријатен престој, одмор, забава и рекреација преку целата година.

 

Read more...