Мотел Идила

Мотелот Идила работи во склоп на Рајска Градина и се наоѓа на 1100 метри надморска висина, 10 км оддалеченен од Пехчево, 20 км од Берово и е блиску до нај источната точка на Р. Македонија, Ченгиново Кале.

 

Ова е единствен ваков објект во близина на населбата равна река. Капацитетот на овај мотел е од 16 легла кои се сместени во еден апартман и 6 соби.Во склоп на о мотелот има огромен двор во кој се наоѓаат летниковец, базен, фурна и скара.

Тел 0038970585165