МОТЕЛ БИСТРА

Во непосредна близина на градот Берово, на надморска височина од 1120 метри, опкружен со природните убавини на Малешевијата и чист воздух, Мотелот Бистра е идеално место за одмор за сите оние кои сакаат да ја избегнат секојдневната градска бучава.

 

Овој мал интимен мотел на располагање има двокреветни, трокреветни соби и пет апартмани, сето тоа надополнето со дневен простор, сателитска антена за ТВ и радио, кујна и бања. Фурната, огништето и скарата со која располага ќе ви овозможат приготвување на локални специјалитети. Мотелот Бистра ви нуди незаборавно доживување низ сите четири сезони. Гостите во нашиот мотел најмногу престојуваат за време на викендите, првомајските празници, за време на летниот период и секако во зима кога целата околина е покриена со снег. Бидете сигурни дека ние ќе се потрудиме престојот во Мотел Бистра засекогаш да остане дел од вашите најубавите спомени.

Тел 0038970595601