Мотел - ресторан Изгрев Пониква

Мотелот е со капацитет од 45 легла по 16 соби и 4 апартмани.

 

Има ресторан со 120 места, мала сала со 25 места и летна тераса за 870 места. Опкружена со елова, букова Изгрев ви пружа прилика да се приближите до природата и уживате во удобноста на објектот.

Убавиот ден започнува во хотел Филипов.

Телефон: 078-365-375

Легла: 45

E-mail: info@motelizgrev.com.mk

http://www.motelizgrev.com.mk