Малешевска куќа – МРС

Реставрираната стара куќа која датира од 1900 год се наога во централното градско подраче.

 

Куката има капацитет од 20 легла од кои 3 двокреветни соби со сопствена бања телевизор и интернет. 2 апартмани со поврсина од по 45 м 2 комплетно опремени кујни бањи телевизија интернет ( капацитет на еден апартман 7 легла).Веднаш до куќата се наоѓа ресторан кој постои од 1968 год чие што мени изобилува со специјалитети на скара, пици и традиционална кујна.

Малешевска куќа – МРС

ул. Моша Пијаде

Моб: +38976480134 Звонко

Моб: +38975488714 Маја

Капацитет: 20 Легла

e-mail: zvonkopeovski@yahoo.com