Куќа Поли

Вилата се наоѓа во непосредна близина на црквата Св.Богородица и Св.Димитри каде поминува реката Брегалница и обележана велосипедска патека, на 3 километри од Беровското езеро и 3 километри од Берово.

 

Вилата располага со 4 соби опремени со ТВ, каблоска и интернет

Сопственик Дејан Бошнаковски

Тел 0038971373982