Здравје Самарџиќ

Производство на високо квалитетен планински малешевски мед, боров сируп и сирупи од шумски плодови, кој има освоено прво место на натпревар во Виена.

 

Боровиот сируп е надалеку познат, а истиот помага за дишните патишта.

Тел 0038970441158