Вила „Тоскова ливада“

Вилата се наоѓа во непосредна близина на црквата Св.Богородица и Св.Димитри каде поминува реката Брегалница и обележана велосипедска и пешачка патека на 3 км до Беровското езеро и 3 км до центарот на Берово.

 

Вилата располага со 4 соби опремени со Тв,кабловска и интернет.

Сопственик: Дејан Бошнаковски

Телефон на сопственикот: 071 373 982 и 078 465 811

Контакт лице: Дејан Бошнаковски

Мобилен тел на контакт лицето: 071 373 982 и 078 465 811