Вила Савко

На само еден километар од Брово се наоѓа вила Савако.

 

Оваа вила нуди сместување за 6 лица. Пред вилата се наоѓа река и убава борова шума и зачидувачки поглед исполнет со убавина.За гостите се припрема традиционална домашна храна.

Контакт лице Гојко Арнаутовски

Тел 0038971767455

E-Mail:dragan5457@yahoo.com