Вила Марија-Берово

На само 6 км од Берово се наоѓа идеално место за пријатен одмор и рекреација. Заскриена во густа борова шума, со поглед на Беровско езеро.

 

Капацитетот на вилата е од осум легла,модерен опремен дневен престој,камин, куња ,бањаи прекрасни тераси. Самата близина на езерото ви овозможува спортски риболов и други рекреативни активности.

Вила Марија Сопственик Шумански Звонко

Тел 0038978272977