Вила Клепало

На петнаесет километри од Берово во близина на граничниот премин клепало скриена во густа борова и букова шума се наоѓа вилата Клепало. Вилата располага со капацитет од 40 легла, 6 апартмани опремени со посебни бањи.

 

Во склоп на вилата функционира и ресторан за 40 лица кој овозможува приготвување на локални специјалитети и секаков вид на храна по ваша желба.Простран двор со паркинг, базент, фурна, скара и спортски терен.

Бошнаковски Горан Тел 0038970766754

E-Mail: bilelove2009@hotmail.com