Вила Гранит парк

Вила Гранит парк се наога се наоќа во с.Разловци на 25км од Берово и 41км од Ќустендил.

 

Има свој приватен паркинг преубава тераса, а гостите моше да уживаат во преубавата храна во ресторанотКко разонода додека сте сместени таму може да играте билиард или да возите велосипед бидеќи оваа област е многу позната и погодна за планински велосипедизам.