Ани апартмани

БЕРОВО АНИ АПАРТМАНИ се изградени во 2014 год. Објектот се наоѓа во центарот на БЕРОВО, располага со 6 луксузно опремени апартмани (4 брачни, 1 трокреветна и 1 двокреветна соба). Секоја соба има сопствена бања, тераса, TV,WiFi, а 3 од апартманите имаат и сопствена кујна. Опремени се со модерен и стилски дизајниран мебел. Во склоп на објектот работи и шанк кој располага со сите видови пијалоци и кафе.

 

Сопственик: Манчо Рабаџиски

Телефон на сопственикот: 075496391

Контакт лице: Наташа Рабаџиска

Мобилен тел на контакт лицето: 078396391

Адреса на Oбјектот: ул.Маршал Тито бр.26А

Е-пошта: natasarabadziska@yahoo.com