ХОТЕЛ “КРАТИС” Кратово

Хотелот е нов угостителски објект во туристичката мапа на Република Македонија.

 

Read more...

Етно Село “Тимчевски“

Етно Село “Тимчевски“ - Вистински простор за семејни, бизнис и туристички посети.

 

Read more...

Хотел Сателит

Хотелскиот капацитет располага со 40 луксузно опремени соби од кои:

 

Read more...